Пожелания за Дядо Коледа от деца

Дядо Коледа и снежен човек

Здравей, Дядо Коледа!

Нека това писмо стигне до теб с най-искрени пожелания и благодарности. Тази година реших да ти пиша, защото вярвам в магията на Коледа и в силата на доброто, което ти представляваш. Всеки ден с нетърпение очаквам да видя твоята шейна, обагрена в красиви цветове, да се приближава към нашия дом.
Първо и най-важно, искам да ти благодаря за труда и усилията, които полагаш, за да направиш света по-щастлив и пълен с усмивки. Ти си истински магьосник, който носи радост на децата по целия свят. Надявам се, че и този път ще намериш време да ме посетиш и да направиш коледната вечер незабравима.
Желая си здраве, Дядо Коледа. Въпреки огромната отговорност, с която носиш, надявам се да намериш време да се насладиш на този вълшебен сезон и ти също да си починеш малко. Ти заслужаваш внимание и грижа, както и всеки от нас.
Пожелавам на теб и твоите помощници безкрайна енергия и вдъхновение, за да продължите да разнасяте усмивки и радост на всеки един от нас. Нека всяко дете по света се събуди на Коледа със сълза от радост в очите и с чувството, че светът е чудесно място.
Желая ти безброй мигове на веселие и смях, защото няма по-добър начин да изгониш студа и сериозността от живота. Нека в този празничен ден всяка усмивка да бъде като блестяща звезда на коледното небе – светла и блестяща.
С нетърпение очаквам да видя какво си подготвил за мен този път. Но знам, че не става въпрос само за подаръци. Важното е да бъдем заедно, да споделяме топлотата на семейните мигове и да се грижим един за друг. Това е истинската същност на Коледа.
Моля те, помогни на всички деца по света да имат щастлив празник. Да се чувстват обичани и защитени, защото всяко дете заслужава да расте в обич и светлина. Нека този Коледа бъде време на сближаване и разбирателство.
И накрая, искам да ти благодаря за всичко, което правиш. Благодаря ти за вълшебството, което носиш в света ни и за усмивките, които рисуваш на лицата на децата и възрастните. Ти си истинската магия на Коледа и с нетърпение очаквам да те посрещна с отворени обятия.
С пожелание за весел и пълен с любов празник!